Antena 3 CNN Actualitate Media Şerban Huidu a fost scos de la Terapie Intensivă. Starea sa de sănătate, în continuă ameliorare.

Şerban Huidu a fost scos de la Terapie Intensivă. Starea sa de sănătate, în continuă ameliorare.

Şerban Huidu a fost scos de la Terapie Intensivă. Starea sa de sănătate, în continuă ameliorare.
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Ian 2011   •   09:28
UPDATE: Conform celui mai recent raport medical, oferit luni de medicii austrieci, starea de sănătate a lui Şerban Huidu continuă să se îmbunătăţească. Prezentatorul român de televiziune a fost scos de la Terapie Intensivă şi mutat într-un salon al  secţiei de Neurologie a spitalului. Medicii au stabilit că acesta trebuie să mai rămână internat cel puţin două săptămâni.

Şerban Huidu este tot mai bine, anunţă medicii austrieci. Specialiştii care îl tratează spun că realizatorul TV a început să vorbească şi să mănânce, dar va mai rămâne o perioadă la terapie intensivă.

"Este treaz din când în când pentru câteva minute. Este în continuare foarte slăbit, adoarme din nou, dar este din ce în ce mai conştient", a anunţat Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt al spitalului din Innsbruck, unde Huidu se află internat din 29 decembrie.

"Este puţin mai bine decât ne aşteptam. Evoluţia sa este destul de normală, dar putem spune că se recuperează foarte bine. A luat micul dejun şi bineînţeles, vorbeşte", a mai anunţat purtătorul de cuvânt.

Potrivit medicilor, prezentatorul român de televiziune nu este încă total conştient, însă este "din ce în ce mai treaz".

"Mâine (n.r. luni) va fi mai bine. Este mai bine cu fiecare oră", a mai anunţat reprezentantul spitalului din Austria.

Realizatorul TV Şerban Huidu se află internat de săptămâna trecută la spitalul din Innsbruck, în urma unui grav accident suferit pe o pârtie de schi. Acesta s-a aflat în comă indusă mai mult de 24 de ore, însă ulterior starea sa a început să se amelioreze. Medicii au decis să nu îl supună unei intervenţii chirurgicale, ci să îl trezească treptat din comă, procedura care s-a desfăşurat treptat. Specialiştii care îl tratează sunt optimişti şi speră că prezentatorul român se va recupera total.

Şerban Huidu îşi revine


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close