Antena 3 CNN Actualitate Media Simona Bălănescu: “Am mari emoții. Abia aștept petrecerea Antenei 2!”

Simona Bălănescu: “Am mari emoții. Abia aștept petrecerea Antenei 2!”

Simona Bălănescu: “Am mari emoții. Abia aștept petrecerea Antenei 2!”
06 Apr 2012   •   15:51

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, vedetele sunt pregătite pentru marea petrecere pe care o va oferi Antena 2 telespectatorilor, cu ocazia împlinirii a cinci ani de existență, pe 9 aprilie. Înainte de sărbătoarea mult așteptată, Simona Bălănescu mărturisește că are mari emoții și îi invită pe cei de acasă să fie alături de Antena 2 în aceasta zi specială.

“Stiu cu ce mă îmbrac, știu cum mă coafez, mi-am ales și pantofii și mai știu că voi avea parte de o groază de surprize de proporții! Am emoții-așa cum le-am avut oricum în fiecare an la aniversările Antenei 2. Dar emoția e firească și face parte din viață. Abia aștept petrecerea Antenei 2.

Împlinim cinci ani în care v-am fost și ne-ați fost alături, cinci ani în care ne-am simțit ca într-o familie. Și vor urma mulți alții de aici înainte, pentru noi și voi, aici la Antena 2! Pe 9 aprilie voi fi alături de colegii mei la marea petrecere pe care v-o oferim dumneavoastră și la care vă invităm să luați parte! Așadar, LA MULȚI ANI, Antena 2!”

 

×
Subiecte în articol: Antena 2
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close