Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza Zilei: Bombă: Fiul asasinului de la Perla, implicat în filaje mafiote la comandă

Sinteza Zilei: Bombă: Fiul asasinului de la Perla, implicat în filaje mafiote la comandă

Sinteza Zilei: Bombă: Fiul asasinului de la Perla, implicat în filaje mafiote la comandă
01 Noi 2016   •   21:42

Fiul asasinului de la Perla este implicat în filaje mafiote la comandă. Deşi a trăit o adevărată dramă, cu mama ucisă, iar tatăl criminal condamnat, Bogdan Vlădan Jr pare să fi reuşit să se descurce în viaţă.

Tânărul face filaje, filmuleţe, fotografii compromiţătoare, care mai apoi sunt folosite pentru şantaj. Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea Sinteza Zilei

Tânărul Vlădău calcă pe urmele tatălui său în materie de practici nelegale. O fostă vameşă din dosarul Otopeni îl acuză pe acesta de filaje ilegale, comandate în stil mafiot chiar de fostul soţ.

Marinela Cârcea a fost unul dintre vameşii ridicaţi de DNA în dosarul Otopeni. În momentul reţinerii sale, femeia a avut un şoc. Atunci, fostul soţ părea îngrijorat de soarta ei. Adevărul avea să fie însă altul.

A fost declarată nevinovată, dar verdictul a venit după mulţi ani petrecuţi în instanţă. După chinul cu mascaţii care au ridicat-o, femeia a trăit o dramă şi în viaţa personală.

Soţul a început să o agreseze fizic şi să o ameninţe sistematic cu moartea. S-a ajuns la divorţ şi la ordin de protecţie. Femeia se temea pentru viaţa ei şi a copiilor săi. Soţul părea rupt dintr-un film cu mafioţi. L-a angajat pe Vlădău să o fileze. Totul a ieşit la iveală, după ce femeia a angajat o firmă să o protejeze. Miza? Partajul. Soţul voia să obţină cât mai mult din avere.

Dosare în care se păstrează documente intime, înregistrări cu viaţa sexuală a unor înalţi demnitari, politicieni şi magistraţi sunt însă o practică veche. Mihai Gâdea a prezentat un exemplu în acest sens din cartea Orizonturi Roşii, a generalului Ioan Mihai Pacepa.

Mihai Gâdea a prezentat şi alte exemple, cum ar fi dezvăluirea Wikileaks, în care magistratul Cristi Danileţ le-ar fi spus consilierilor politici că SIPA era în esenţă serviciul de informaţii al Ministerului Justiţiei şi că a văzut dosare cu detalii despre relaţiile sexuale ilicite ale magistraţilor şi avorturi făcute de judecătoare, dar şi dezvăluirile făcute de Adriana Săftoiu în cartea sa "Cronică de Cotroceni".

×
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close