Antena 3 Actualitate Media Sinteza Zilei: Rochia pe care a purtat-o Elena Udrea costă 14.310 lire sterline

Sinteza Zilei: Rochia pe care a purtat-o Elena Udrea costă 14.310 lire sterline

de N.B.    |    15 Aug 2011   •   22:07
Sinteza Zilei: Rochia pe care a purtat-o Elena Udrea costă 14.310 lire sterline
Sursa foto: Foto: Mediafax

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a apărut în cadrul unei emisiuni televizate purtând o rochie a unei celebre case de modă. Rochia, de ultimă modă, este purtată şi de actriţe de primă mână de la Hollywood şi prezentată pe coperţile revistelor de specialitate.

Emisiunea "Sinteza Zilei" a prezentat episodul punând întrebarea "Cât a costat rochia pe care a purtat-o Elena Udrea?" şi a invitat telespectatorii să îşi exprime opinia cu privire la costumaţia ministrului Turismului.

 
Get Adobe Flash player

Rochia purtată de Elena Udrea, un model din ultima colecţie a celebrei case de modă Dolce & Gabbana este prezentată în revistele de specialitate cu un preţ de 14.310 lire sterline, aproximativ 16.255 de euro.
Moderatorul emisiunii şi-a exprimat speranţa că va suna cineva până la finalul emisiunii care să infirme informaţiile care au fost puse la dispoziţia realizatorilor "Sinteza Zilei".
 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close