Antena 3 CNN Actualitate Media “Te pui cu blondele?” a fost miercuri seară lider de audienţă

“Te pui cu blondele?” a fost miercuri seară lider de audienţă

“Te pui cu blondele?” a fost miercuri seară lider de audienţă
29 Mar 2012   •   16:36

Cel mai longeviv format de tip quiz reprezintă în continuare prima opţiune pentru telespectatori. 1.607.000 români din mediul urban au privit aseară, în minutul de aur, confruntarea dintre Corneliu Vadim Tudor şi armata blondelor. Dan Negru rămâne liderul divertismentului de calitate.

In ediţia de miercuri seara a emisiunii “Te pui cu blondele?”, invitatul special al lui Dan Negru a fost Corneliu Vadim Tudor, chiar dacă nu le-a învins pe blonde, le-a oferit o lecţie de cultură generală şi a condimentat emisiunea cu replicile sale acide şi chiar cu un pamflet, scris anume  pentru Dan Negru. Toate acestea au ţinut în faţa telespectatorilor cei mai mulţi români, impunând postul Antena 1 pe primul loc în clasamentul televiziunilor din România.

Emisiunea prezentată de Dan Negru a înregistrat aseară un rating mediu de 9.3 procente la nivel urban şi o cotă de piaţă de 17.7%, Antena 1 devansând astfel postul Pro Tv care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar a înregistrat doar 6.5% rating şi 12.4 share. Locul al treilea în clasamentul audienţelor a fost ocupat de postul Sport.ro, cu o audienţă medie de 4.1 procente.

În minutul de aur 22.08, Antena 1 a fost urmărită de 1.607.000 de telespectatori din mediul urban, un număr de aproape patru ori mai mare decât al celor care la aceeaşi oră urmăreau programul oferit de Pro Tv.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor Antena 1
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close