Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ponta: Sunt foarte mândru şi îi sunt foarte recunoscător lui Wesley Clark că a acceptat să-mi fie consilier onorific

Victor Ponta: Sunt foarte mândru şi îi sunt foarte recunoscător lui Wesley Clark că a acceptat să-mi fie consilier onorific

Victor Ponta: Sunt foarte mândru şi îi sunt foarte recunoscător lui Wesley Clark că a acceptat să-mi fie consilier onorific
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Iul 2012   •   21:54

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seară, într-o intervenţie telefonică la "Sinteza Zilei", că, încă de la începutul mandatului său de premier, s-a gândit că are nevoie, în apropiere, de o personalitate recunoscută la nivel internaţional.

"La momentul în care a primit funcţia de prim ministru din partea Parlamentului mi-am stabilit, împreună cu echipa mea, nişte proprităţi. Am realizat că am foarte mare nevoie în apropierea mea de o personalitate recunoscută la nivel internaţional", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a anunţat, joi seara, după ședința de Guvern, că şi-a luat un nou consilier, în persoana generalului american în rezervă Wesley Clark.

"Este un extraordinar economist, este implicat la nivelul cel mai înalt în ceea ce înseamnă strategii economice. (...) Cred că orice prim ministru din această lume dacă ar avea ocazia sa-i ceară un sfat nu ar rata această ocazie", a spus Ponta referitor la generalul Clark.

"Sunt foarte mândru şi îi sunt foarte recunoscător lui Wesley Clark că a acceptat să-mi fie consilier onorific. Specific că nu este plătit pentru activitatea domniei sale", a adăugat premierul României.


Wesley Clark a fost comandant NATO şi candidat la alegerile pentru Casa Albă, din 2004. Acesta a condus campania din 1999 a NATO de bombardare a obiectivelor sârbeşti din Kosovo şi a fost unul dintre primii critici ai războiului SUA din Irak.

Generalul Wesley Clark îl va consilia pe Ponta în domenii strategice, de securitate şi în domeniul economic.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Victor Ponta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close