Antena 3 CNN Actualitate Un medic din Botoşani vrea să ofere "Bursa Alexandra". Cei trei copii vor primi ajutor până la 18 ani

Un medic din Botoşani vrea să ofere "Bursa Alexandra". Cei trei copii vor primi ajutor până la 18 ani

Un medic vrea să ofere burse celor cei trei copii rămași orfani de mamă după ce tânăra Alexandra Ivanov s-a stins la maternitatea Botoșani.

Un medic din Botoşani vrea să ofere "Bursa Alexandra". Cei trei copii vor primi ajutor până la 18 ani
Sursa foto: Facebook I Alexandra Ivanov
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Sep 2023   •   21:00

Medicul stomatolog Cristina Tudora vrea să contribuie, lunar, cu bani pentru susținerea celor trei copilași.

"Dragii mei, 

Vreau să vă rog să fiți alături de mine pentru a contribui cu o sumă de bani, lunar, pentru susținerea celor 3 copii rămași orfani in urma tragicului deces al Alexandrei Ivanov.

Mă adresez medicilor din Botoșani, indiferent de specialitate ( medici de familie, medici din spitale, stomatologi, etc), farmaciști, oameni de afaceri sau întreprinzători privați.

Intenționez să creez o BURSĂ VIAGERĂ ----numita:  ""BURSA ALEXANDRA "", până la împlinirea vârstei de 18 ani pentru fiecare din cei 3 copii, care sa fie plătită lunar.

Bineînțeles, banii nu vor înlocui dragostea maternă și prezența celei care ar fi fost MAMA, dar va ajuta ca acești copii să aibă parte de o educație în condiții decente și să-și aleagă o meserie fără a fi împiedicați de neajunsuri materiale!

Chiar daca vom fi puțini ca număr, împreună putem sa le alinăm pierderea suferită și să contribuim la devenirea lor ca OAMENI!", transmite medicul Cristina Tudora.

Citeşte şi: Medic de la Maternitatea din Botoşani - suspect în dosarul morţii Alexandrei Ivanov

Alexandra Ivanov, o tânără de 25 de ani, a murit pe 18 august, la aproape nouă ore după ce a fost internată în Maternitatea din Botoşani. Ea era însărcinată în luna a treia şi a ajuns la spital cu ambulanţa după ce a acuzat dureri şi hemoragie.

După ce a fost supusă unui set de analize şi a fost perfuzată, cadrele medicale au ignorat-o toată noaptea. Ulterior, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit considerabil, decedând în Secţia de anestezie - terapie intensivă.

Tânăra de 25 de ani nu a beneficiat, timp de aproape şapte ore, de îngrijiri medicale, se arăta într-un raport preliminar întocmit de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close