Antena 3 CNN Actualitate Miliardarii români care dau acum lovitura în Italia. Hotelul pe care îl vor cumpăra

Miliardarii români care dau acum lovitura în Italia. Hotelul pe care îl vor cumpăra

Doi miliardari români fac prima achiziție publică în afara țării, anume un hotel aflat pe malul lacului Garda din Italia.

Miliardarii români care dau acum lovitura în Italia. Hotelul pe care îl vor cumpăra
Sursa foto: Garda Post
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   22:28

Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, fac prima achiziție publică în afara țării. Pavăl Holding și Apex Alliance au intrat în faza finală a negocierilor pentru achiziția Grand Hotel din Gardone, de pe malul lacului Garda din Italia.

Familia Mizzaro Papini și Pavăl Holding și Apex Alliance au anunțat că au intrat în faza finală de achiziție a firmei care deține hotelul de patru stele.

Noii proprietari vor să redeschidă hotelul în luna iunie și să încheie acest sezon înainte să desfășoare lucrări majore de renovare, care să aducă hotelul la cinci stele, se arată într-un comunicat.

Aceasta este prima achiziție făcută publică a fraților Pavăl în afara țării, care marchează și intrarea pe un nou segment, cel hotelier.

Citește și: Bani gratis pentru români: Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a primi 4.000 de lei de la stat

Cu toate acestea, comunicatul citat de presa italiană nu oferă detalii despre valoarea achiziției.

Hotelul, care și-a deschis porțile în 1884, este acum închis. Imobilul are 167 de camere, iar fațada are priveliște chiar spre lacul Garda.

După încheierea sezonului actual, Pavăl Holding și Apex Alliance vor investi sume importante pentru transformarea hotelului, potrivit Garda Post, citat de Economica.

×
Subiecte în articol: miliardari romani achizitie hotel Italia
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close