Antena 3 CNN Actualitate Militar din Bârlad, găsit mort în baie. Cauzele decesului, neelucidate

Militar din Bârlad, găsit mort în baie. Cauzele decesului, neelucidate

Militar din Bârlad, găsit mort în baie. Cauzele decesului, neelucidate
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Ian 2011   •   15:00

Un militar de la garnizoana din Bârlad a murit marţi seară în condiţii greu de înţeles. Colegii l-au găsit căzut în baie, fără suflare şi au dat alarma. Bărbatul era însurat, dar soţia lui era plecată la muncă în Italia. Procurorii militari au început o anchetă.

Informaţiile sunt ţinute în spatele uşilor închise. Colegii militarului în vârstă de 30 au refuzat să facă declaraţii. Nici anchetatorii nu au comentat până acum. Totuşi, două variante sunt luate în calcul. Prima ar fi că militarul s-a sinucis. Nu se ştie din ce motive. A doua variantă este cea a unui atac de cord. Însă, după spusele mamei, nu ar fi avut probleme de sănătate.

Militarul era angajat la garnizoana din Bârlad şi locuia în căminul garnizoanei, într-o garsonieră. Rudele au ajuns noaptea trecută acolo. Nu le venea să creadă ce s-a întâmplat. Singura care a lipsit este soţia sa, plecată la muncă în Italia.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei. În paralel, a început o anchetă internă în unitatea militară.

 

×
Subiecte în articol: militar Barlad mort baie
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close