Antena 3 Actualitate Ministrul desemnat pentru Agricultură, pus pe treabă: Unii din angajaţi vor pleca

Ministrul desemnat pentru Agricultură, pus pe treabă: Unii din angajaţi vor pleca

de M.Z.    |    09 Feb 2012   •   08:46
Ministrul desemnat pentru Agricultură, pus pe treabă: Unii din angajaţi vor pleca  Foto: Mediafax

Ministrul desemnat pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Stelian Fuia, a declarat miercuri, la audierea sa de către Comisiile de specialitate din Parlament, că va face un proces de evaluare a personalului din minister în urma căruia, mai mult ca sigur, unii dintre angajaţi vor pleca, informează Mediafax.

"Cunosc ministerul şi oamenii de acolo de când eram student. Din '91-'92, nu ştiu cum au evoluat aceşti oameni în minister şi cum pot asigura programe care să corespundă solicitărilor. Va fi un proces de evaluare, mai mult ca sigur unii vor pleca", a anunţat Fuia.

El a precizat că este vorba de un proces de evaluare corporatistă şi că se vor atribui responsabilităţi angajaţilor, aceştia urmând să plătească dacă nu le vor duce la îndeplinire.

Comisiile de Agricultură şi de Administraţie publică din Senat şi Camera Deputaţilor au avizat, miercuri, cu unanimitate de voturi, nominalizarea lui Stelian Fuia pentru funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close