Antena 3 Actualitate Ministrul Turismului Mircea Dobre: „Era o discuție dintr-o pauză. Cineva vrea să dezinformeze”

Ministrul Turismului Mircea Dobre: „Era o discuție dintr-o pauză. Cineva vrea să dezinformeze”

30 Mai 2017   •   16:18
Ministrul Turismului Mircea Dobre: „Era o discuție dintr-o pauză. Cineva vrea să dezinformeze”

MInistrul Turismului Mircea Dobre a venit cu noi explicații în ceea ce privește schimbarea brandului turistic al României. Ministrul susține că era doar o idee și că nu se pune problema schimbării frunzei.

„Este o temă falsă. Noi nu vrem să schimbăm niciun brand, că nu avem voie. Noi am făcut întâlnire pentru comitetul consultativ în turism, era procedura de alegeri a consiliului director al acestui comitet, era o pauză, discuții principiale, nu era pe ordinea de zi, eu am făcut o referire că trebuie să realizăm, să venim cu noi chestiuni de promovare turistică. Să introducem noi simboluri. Eu am vorbit de Miorita ca simbol, nu de oaie ca simbol. Puteam să dau Dracula, aia mi-a venit în minte atunci. (...)Eu îmi asum ceea ce spun, dacă cineva vrea să dezinformeze...Când vrea cineva să ducă în derizoriu poate să o facă. Nu era nimic oficial. Noi discutam pe partea de brosuri”, a declarat Mircea Dobre la Antena 3, în emisiunea 100 de minute.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close