Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: DNA îmi pare că mimează mult

Mircea Badea: DNA îmi pare că mimează mult

Mircea Badea: DNA îmi pare că mimează mult
11 Feb 2015   •   19:03

"Tu ai înţeles din această respectabilă activitate a procurorilor până la urmă care este treaba cu Udrea? Am înţeles că i-a plătit o masă şi a trimis-o în Grecia (n.r. Tudor Breazu) (...) O să auzim şi că i-a luat un pachet de ţigări şi i-a plătit o dată o shaorma. Îşi bat joc de noi? De fapt nici nu este o întrebare, este o afirmaţie", a declarat Mircea Badea în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu", în legătură cu demersul anchetelor DNA în cazul Elenei Udrea.

"De la cârnatul lui Remeş încoace credeam că s-au mai schimbat lucurile. Credeam că ridicolul şi derizoriul sunt de domeniul trecutului. Dar iată că nu!", a mai adăugat Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a făcut referire la cazul lui Tudor Breazu, cel care ar fi intermediat darea unei mite de aproximativ 300.000 de lei către Elena Udrea. Din aceşti bani, s-ar fi plătit organizarea zilei ei de naştere la Predeal, dar şi excursii pentru ea şi Ana Maria Topoliceanu.

"Acum vin să ne spună că a făcut petrecere de ziua ei pe banii lu' ăla? După atâta timp? Prietene, atunci lasă-te de meserie! Dacă nu m-ar enerva, aş râde!".

"Am înţeles că Udrea a cerut drept la cuvânt şi eram curios dacă spunea ceva", a conchis Mircea Badea.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close