Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Eu experimentez o reală satisfacţie văzând-o pe Udrea în situaţia asta

Mircea Badea: Eu experimentez o reală satisfacţie văzând-o pe Udrea în situaţia asta

Mircea Badea: Eu experimentez o reală satisfacţie văzând-o pe Udrea în situaţia asta
09 Feb 2015   •   19:12

Citizen Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" despre situaţia fostei blonde de la Cotroceni, Elena Udrea.

"Eu mă aşteptam şi speram să spună lucruri, nu va mai avea ocazia pentru că va intra la pârnaie pentru mult timp. Am văzut cum stau lucrurile acum".

"Denunţurile Elenei Udrea sunt în legătură cu aia care o baga la parnaie, ii denunta pe ei la ei, ceea ce este neproductiv, sa o denunti pe kovesi la kovesi si pe coldea la coldea".

"Eu experimentez acum o reală satisfacţie văzând-o pe Udrea în situaţia în care este. Eu chiar plonjez intr-o  mare de satisfacţie", a declarat Mircea Badea.

"Justiţia în sfârşit vede, înseamnă că până acum nu le-a văzut pentru că nu şi-a permis. Dar ce s-a întâmplat de le vedea aşa, dintr-o dată? Păi a ieşit Udrea la declaraţii. Plonjez când văd situaţia, dar rămân lucid".

"Am facut un exerciţiu de imaginaţie şi am încercat să suprapun afirmaţiile doamnei Udrea peste imaginile acelea cu Coldea ascultându-l pe Florian Pop. Recunosc că mi-a fost destul de greu", a spus Mircea Badea.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close