Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu ai cum să nu ai încredere în justiție, e ca și când ai zice nasoale de profetul Mohamed

Mircea Badea: Nu ai cum să nu ai încredere în justiție, e ca și când ai zice nasoale de profetul Mohamed

Mircea Badea: Nu ai cum să nu ai încredere în justiție, e ca și când ai zice nasoale de profetul Mohamed
13 Ian 2015   •   19:50

  Petre Roman nu mai poate contesta raportul de incompatibilitate al ANI pe numele său, solicitarea parlamentarului de reexaminare a deciziei de anulare a cererii sale de chemare în judecată a Agenţiei Naţionale de Integritate fiind respinsă definitiv de Tribunalul Bucureşti.

Mircea Badea a vorbit în direct de la Radio Zu despre acest subiect.

"Când se judecă procesul președintelui României de incompatibilitate? M-ar interesa mai mult procesul acela decât al domnului Petre Roman. Dânsul este acum într-o forță politică care spune că justiția este independentă și lucrează foarte tare. Justiția functionează, sănătate și-un praz verde!", a glumit Mircea Badea.

"Domnul Oprișan zice că poate proba cu imagini că dosarul său la DNA este făcut la comanda lui Băsescu. El cum vedea un microfon, cum zbiera că are încredere în justiție. Eu nu l-am văzut pe la televizor spunând altceva. Atunci bine!", a mai adăugat Mircea Badea.

"Eu am încredere în instituția presedenției din România și eu iau în considererare afirmațiile fostului președinte. Toate afirmațiile, chiar dacă sunt contradictorii".

Mircea Badea a vorbit și despre venirea secretarului de Stat al SUA în România, Victoria Nuland : "Eu sper să se facă dreptate și justiția să funcționeze. Eu sunt un cetățean care are încredere în justiție. De exemplu, Udrea figurează în dosarele DNA că a făcut fapte de corupție, cu toate aceste nu există niciun dosar pe numele ei. Am încredere în justiția din Romania că nu o va deranja nimeni pe Udrea. Și nu pentru că lui Kovesi îi este frică de Udrea, pentru că ei nu îi este frică de nimeni. Cu toate acestea sunt convins că nu o va deranja nimeni".

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close