Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care şoferul drogat, care a ucis doi tineri la 2 Mai, este testat pentru alcool, dar nu și pentru droguri

Momentul în care şoferul drogat, care a ucis doi tineri la 2 Mai, este testat pentru alcool, dar nu și pentru droguri

Imagini de ultimă oră cu momentul în care agenţii îl testează pentru alcool pe tânărul de 19 ani drogat, care a provocat tragedia de la 2 Mai.

Momentul în care şoferul drogat, care a ucis doi tineri la 2 Mai, este testat pentru alcool, dar nu și pentru droguri
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Aug 2023   •   15:10

Tânărul de 19 ani drogat care a ucis cu maşina doi studenţi la 2 Mai a fost testat pentru alcool, cu aproximativ două ore înainte să provoace tragedia.

Potrivit ultimelor informaţii, tânărul ar fi fost oprit la un control de rutină în jurul orei 12:00 noaptea, cu cinci ore înainte de producerea accidentului, iar a doua dată, poliţia l-a oprit în jurul orei 03:00, atunci când un apel la 112 anunţa faptul că acest tânăr conducea haotic prin staţiunile de la mare.

Citeşte şi: Răsturnare de situație în cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri, la 2 Mai: A fost oprit de poliție, apoi lăsat liber, cu câteva ore înainte de tragedie

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliţiştii i-au făcut testul de alcool, iar rezultatul a ieşit negativ. Agenţii nu i-au făcut însă niciun test pentru droguri şi i-au dat drumul.

×
Subiecte în articol: şofer drogat tineri morți 2 Mai
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close