Antena 3 CNN Actualitate Naşul lui Adrian Minune, arestat preventiv pentru 29 de zile în dosarul fraudelor imobiliare

Naşul lui Adrian Minune, arestat preventiv pentru 29 de zile în dosarul fraudelor imobiliare

Naşul lui Adrian Minune, arestat preventiv pentru 29 de zile în dosarul fraudelor imobiliare
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Ian 2011   •   18:54

Naşul lui Adrian Minune, Aurel Pârvu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Fostul consilier local al comunei Ştefăneştii de Jos este acuzat de înşelăciune şi spălare de bani într-un dosar privind fraude imobiliare, informează Mediafax.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a lui Aurel Pârvu. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Aurel Pârvu, fost consilier local din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov şi naş al lui Adrian Minune, este acuzat de complicitate la înşelăciune şi spălare de bani într-un dosar de fraude imobiliare. În acest dosar, au fost efectuate, miercuri seară, mai multe percheziţii la sediul Primăriei din localitate şi la locuinţa acestuia.

Acţiunea de miercuri este o continuare a unei anchete mai vechi, în care mai multe persoane, printre care şi pastorul Dan Burcică, sunt acuzate în legătură cu fraude imobiliare.

În noiembrie 2010, Burcică şi alţi opt suspecţi au fost reţinuţi. Pastorul este acuzat că ar fi obţinut credite bancare cu ajutorul unor acte false, din care reieşea că este proprietar al unui teren valoros, dar care, de fapt, aparţinea primăriei.




×
Subiecte în articol: arestat retinut
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close