Antena 3 CNN Actualitate Un nevăzător din Cluj îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a scăpat cu viaţă, după ce a căzut într-o groapă de 2 metri

Un nevăzător din Cluj îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a scăpat cu viaţă, după ce a căzut într-o groapă de 2 metri

Un nevăzător din Cluj îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a scăpat cu viaţă, după ce a căzut într-o groapă de 2 metri
26 Oct 2015   •   09:31

Un nevăzător a fost la un pas să îşi piardă viaţa într-o situaţie similară cu cea a motociclistului de la Rutieră. Totul s-a petrecut în urmă cu doar două săptămâni, în centrul Clujului.

Bărbatul a căzut într-o groapă adâncă de doi metri, săpată de o companie de gaze şi semnalizată necorespunzător.

Deşi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a scăpat cu viaţă, bărbatul are încă de suferit de pe urma căzăturii.

Cei vinovaţi ridică din umeri şi susţin că groapa era semnalizată corespunzător. Firma de gaz şi-a trimis totuşi reprezentanţii, pentru a se interesa de soarta bărbatului.

Groapa era marcată cu parapeţi de plastic, însă doar pe două laturi. Bărbatul a avut ghinionul să înainteze pe partea în care obstacolul era împrejmuit numai cu bandă. Pentru un nevăzător, aceasta poate fi o capcană mortală.

Incidentul s-a produs în urmă cu două săptămâni, într-o după-amiază, când bărbatul, care este directorul adjunct al liceului pentru copii cu deficienţe de vedere din oraş, se întorcea de la serviciu. Era ruta pe care se deplasa zilnic şi pe care o cunoştea foarte bine.

Bărbatul nevăzător a aflat de tragedia motociclistului de la Rutieră care a murit şi este de părere că cineva trebuie să plătească pentru capcanele din asfalt.

Dacă se va stabili că angajaţii firmei de gaz nu şi-au făcut bine treaba şi nu au semnalizat conform legii lucrarea, cel mai probabil compania ar putea fi amendată. 

×
Subiecte în articol: groapa
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close