Antena 3 CNN Actualitate Nica: Poliţia ştia cu 10 zile înainte că va avea loc o altercaţie la mall, între BGS şi clanul Preda (VIDEO)

Nica: Poliţia ştia cu 10 zile înainte că va avea loc o altercaţie la mall, între BGS şi clanul Preda (VIDEO)

Nica: Poliţia ştia cu 10 zile înainte că va avea loc o altercaţie la mall, între BGS şi clanul Preda (VIDEO)
Sursa foto: nica
10 Apr 2009   •   17:34

Poliţia ştia despre conflictul care urma să se producă la Plaza Mall, unde mai mulţi membri ai clanului Preda s-au bătut cu bodyguarzii BGS, înainte cu aproximativ 10 zile, a declarat vineri, Ministrul de Interne, Dan Nica.

Invitat la Ordinea Zilei, Nica a explicat de ce au fost demişi mai mulţi şefi ai Poliţiei Capitalei. ?Ca urmare a scandalului de la mall, eu am anunţat că voi dispune un control. Corpul de control a descoperit anumite lucruri care pe mine m-au supărat foarte tare. Am constatat că şefi din poliţie ştiau că urma să se producă o altercaţie între BGS şi clanul Preda şi au hotărât să nu acţioneze. Toată lumea fusese informată?

?Lucrul cel mai grav este că un mall întreg a fost evacuat, oamenii au trecut printr-o spaimă nemeritată când tot acest lucru putea fi evitat pentru că poliţia ştia. Acest lucru m-a determinat să fiu extrem de tranşant. Poliţia este datoare să prevină nu să lase să se producă un asemenea eveniment? a mai spus Nica.

Potrivit vicepremierului, chestorul Tutilescu a făcut un raport în care a cerut să fie mutat la direcţia Permise Auto. Alţi doi adjuncţi ai săi vor fi demişi.

?Domnul Tutilescu a făcut raport şi a plecat şi mai este vorba de doi adjuncţi, domnul Adam şi cel care se afla la comandă în momentul producerii scandalului. Unul dintre ei a fost direct avertizat şi nu a luat nicio măsură. Au avut un tip de acţiune care ne conduce la o concluzie clară: ori nu au nicio legătură cu poliţia, ori înţeleg poliţia într-un mod pe care noi nu îl acceptăm? a declarat Nica, care a adăugat că schimbarea lui Tutilescu nu are legătură cu arestarea lui Gigi Becali.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Nica vicepremier
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close