Antena 3 CNN Actualitate Nica: Poliţiştii nu trebuie să ezite să facă uz de armament

Nica: Poliţiştii nu trebuie să ezite să facă uz de armament

Nica: Poliţiştii nu trebuie să ezite să facă uz de armament
Sursa foto: dan nica
23 Mar 2009   •   05:19

"Toţi poliţiştii care îşi fac datoria sunt apăraţi de lege şi, în consecinţă, pentru prinderea infractorilor şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă pentru cetăţeni, aceştia nu trebuie să ezite să facă uz de echipamentul din dotare, atât de cătuşe, cât şi de armament, dacă situaţia o impune".

Acesta este unul dintre mesajele transmise poliţiştilor români de către ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, care a participat la manifestările organizate de Inspectoratul General al Poliţiei Române în parcul Herăstrău, cu ocazia aniversării a 187 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române.

Nica a apreciat, totodată, faptul că "în anchetele cu autori necunoscuţi, procentul de identificare a infractorilor a crescut, ceea ce demonstrează că Poliţia Română lucrează mai eficient, înregistrând rezultate din ce în ce mai bune".

De asemenea, Dan Nica a evidenţiat unele realizări ale Poliţiei Române în cadrul acţiunii ?Strada 2009?, afirmând că este îmbucurător faptul că, în acest context, până în prezent, au fost identificaţi şi prinşi, la nivel naţional, peste 500 de urmăriţi, scrie Newsin.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close