Antena 3 CNN Actualitate Părinţii Mădălinei Manole, audiaţi la o secţie de poliţie după ce au încercat să-şi vadă nepotul

Părinţii Mădălinei Manole, audiaţi la o secţie de poliţie după ce au încercat să-şi vadă nepotul

Părinţii Mădălinei Manole, audiaţi la o secţie de poliţie după ce au încercat să-şi vadă nepotul
19 Mai 2011   •   11:42

Părinţii Mădăline Manole au fost întâmpinaţi cu poliţia la vila din Otopeni a fiicei lor. Soţii Manole au mers să-şi vadă nepotul, după ce la întâlnirea de la tribunal, ginerele lor le-a reproşat că nu au fost niciodată în vizită la copil. Petru Mircea a chemat însă poliţia din Otopeni, pretextând că părinţii fostei soţii ar intenţiona să intre cu forţa în casă. Până la urmă, soţii Manole nu au fost primiţi în casă. Ei se judecă în instanţă cu Petru Mircea, pentru a-l putea vizita pe băieţelul artistei.

Părinţii Mădălinei Manole au aşteptat aproape o oră în faţa casei din Otopeni unde locuieşte ginerele lor, în încercarea de a-şi vedea nepotul. Petru Mircea a sunat însă la 112 şi a chemat poliţia spunând că  persoane suspecte încearcă să intre cu forţa în casă.

Părinţii Mădălinei au fost fost nevoiţi să plece, dar au precizat că vor veni în fiecare săptămana să-şi vadă nepotul. Soţii Manole au mers la Otopeni, imediat după ce Petru Mircea i-a acuzat la tribunal că nu au încercat niciodată să viziteze copilul.

Mama Mădălinei îi repoşează în continuare lui Petru Mircea că este autorul moral al sinuciderii fiicei sale.

Părinţii Mădălinei Manole au câştigat, în primă instanţă, dreptul de a-şi vedea nepotul, magistraţii stabilind şi un program, dar sentinţa a fost atactă cu recurs de Petru Mircea, iar viitorul termen al procesului este pe 8 septembrie.

 



×
Subiecte în articol: Mădălina Manole
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close