Antena 3 CNN Actualitate O pisică a primit o nouă şansă la viaţă după ce a fost salvată dintr-o clădire bombardată din Borodianka, Ucraina

O pisică a primit o nouă şansă la viaţă după ce a fost salvată dintr-o clădire bombardată din Borodianka, Ucraina

Şi animale sunt victime ale războiului Rusiei în Ucraina. Multe dintre ele au fost găsite rătăcind pe străzi sau blocate în apartamentele bombardate, unde nu mai era nimeni. O pisică a avut însă noroc şi a fost salvată de pompierii ucraineni.

O pisică a primit o nouă şansă la viaţă după ce a fost salvată dintr-o clădire bombardată din Borodianka, Ucraina
Sursa foto: Twitter Kyiv Posts
de Claudia Popovici    |    02 Mai 2022   •   23:46

Salvatorii de animale de la Zoopatro au reușit să evacueze o pisică blocată în interiorul unei case bombardate din Borodyanka.

Pentru a ajunge la animalul blocat la etajul șase, salvatorii au fost nevoiți să folosească echipamente specializate.

A scăpat din asediul orașului iar ministrul de externe de la Kiev l-a adoptat | El este Marik, cățelușul supraviețuitor din Mariupol 

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a adoptat un cățeluș din Mariupol, orașul asediat de ruși de la începutul invaziei.

Potrivit ministrului, care a postat pe Instagram un clip cu micuțul patruped, este vorba de un pui adus pe lume de câinele unor localnici dați dispăruți.

Cățelușul a primit numele Marik, denumirea colocvială a orașului Mariupol.

"Războiul aduce suferință nu doar oamenilor, ci și animalelor. Iar umanitatea înseamnă să avem grijă atât de oameni, cât și de animale. Adoptați animalele rămase fără stăpân", a îndemnat Dmitro Kuleba.

 

×
Subiecte în articol: Ucraina pisica
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close