Antena 3 CNN Actualitate Plângere penală pe numele președintelui CNAS. Acesta ar fi prezentat date false

Plângere penală pe numele președintelui CNAS. Acesta ar fi prezentat date false

Plângere penală pe numele președintelui CNAS. Acesta ar fi prezentat date false
Sursa foto: foto: Antena 3
03 Ian 2018   •   12:22

Organizația medicilor de familie din Arad a decis să depună o plângere penală împotriva președintelui CNAS, Laurențiu Teodor Mihai, acuzându-l că ar fi prezentat date false la dezbaterile din Parlament în ceea ce privește bugetul pe 2018. 

Nemulțumirea Societății de Medicină de Familie (SMF) a venit din faptul că prin prezentarea informațiilor false s-a ajuns la subfinanțarea asistenței medicale. Numeroși medici de familie au participat la protest în județul Arad și refuză să mai elibereze rețete compensate, a anunțat președintele SMF Arad, Adrian Dărăbanțiu, pentru news.ro

„Am discutat deja cu avocaţii şi vom depune la Parchet plângere penală împotriva preşedintelui CNAS, care în şedinţa Comisiei de sănătate, când s-a discutat bugetul, cu tupeu şi nesimţire a dezinformat, prezentând nişte date false, valori ale punctului per capita şi per serviciu mai mici, inducând în eroare Comisia. A susţinut că va exista o creştere alocată medicinei de familiei dublă faţă de cea reală, motiv pentru care amendamentele de creştere a fondurilor au fost respinse la discutarea bugetului”, a afirmat Dărăbanţiu.

×
Subiecte în articol: plangere penala presedintele CNAS
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close