Antena 3 CNN Actualitate PNL Sector 1 anunță o întâlnire pentru rezolvarea crizei gunoiului: ”Discutăm cu toate cărțile pe masă”

PNL Sector 1 anunță o întâlnire pentru rezolvarea crizei gunoiului: ”Discutăm cu toate cărțile pe masă”

Reprezentanţii PNL Sector 1 anunţă organizarea unei întâlniri, marţi, la Primăria de sector, la care să participe instituţiile implicate în rezolvarea "crizei gunoaielor". Singura soluţie este de a discuta "cu toate cărţile pe masă", spun aceștia.

PNL Sector 1 anunță o întâlnire pentru rezolvarea crizei gunoiului: ”Discutăm cu toate cărțile pe masă”
de Adelina Miron    |    14 Iun 2021   •   20:28

"Pentru rezolvarea crizei gunoaielor, PNL Sector 1 propune o întâlnire deschisă şi constituirea unui grup de lucru de urgenţă, mâine, 15 iunie, la ora 16,00, în sala de Consiliu de la Primăria Sectorului 1. La această întâlnire au fost invitate toate instituţiile avizate pe subiect şi părţile implicate: Prefectura Bucureşti, Garda de Mediu, ANRSC, ministerul Mediului, primarul Sectorului 1, consilierii locali, consilierii generali, parlamentarii de Bucureşti, jurnaliştii, societatea civilă etc.", se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Sector 1.

Grupul de lucru va face un raport şi va prezenta opiniei publice toate datele şi soluţiile identificate.

"Singura modalitate în care vom rezolva această situaţie este să ne aşezăm la masă şi să discutăm cu toate cărţile de faţă, altfel lucrurile vor degenera de la o zi la alta şi vom ajunge într-o situaţie fără ieşire. PNL este de partea cetăţenilor Sectorului 1. Nu ne interesează răfuielile publice, ci aerul pe care îl respiră bucureştenii şi protecţia sănătăţii lor. Sunt mai multe soluţii pentru a reduce cheltuielile cu serviciul de salubrizare, respectiv pentru controlul calităţii prestaţiilor. De opt luni de zile ele nu au fost aplicate de aparatul primarului, deşi noi le-am prezentat si solicitat public", a declarat Sebastian Burduja, preşedintele PNL Sector 1, într-o conferinţă de presă organizată la sediul filialei.

×
Subiecte în articol: gunoi Sector 1 PNL
Parteneri
x close