Antena 3 CNN Actualitate Ponta: PDL a vrut să ascundă fraudele din ultimii ani și DD să câștige capital politic

Ponta: PDL a vrut să ascundă fraudele din ultimii ani și DD să câștige capital politic

Ponta: PDL a vrut să ascundă fraudele din ultimii ani și DD să câștige capital politic
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Sep 2012   •   18:07

Victor Ponta a declarat că liderii PDL au încercat să pregătească alianța cu PP-DD, prin Dan Diaconescu pentru a încurca lucrurile la Oltchim, arătând că interesul PDL a fost acela de a ascunde fraudele, iar al lui Diaconescu de a câștiga capital politic, scrie Mediafax.

 "E un dublu interes: acela al PDL de a ascunde fraudele din ultimii ani şi al domnului Diaconescu eventual de a câştiga un pic de capital politic. E clar că domnul Diaconescu spera să nu ajungă la acest moment. Iată, a ajuns", a spus Ponta.

El a precizat că are informaţii "clare" că Adriean Videanu şi Dan Diaconescu se află "în spatele" a ceea ce s-a întâmplat cu procesul de privatizare a Oltchim, dar a arătat că nu poate "dezvolta" pe acest subiect.

"Interesul a fost de a nu veni un alt investitor care să caute în trecut ce s-a întâmplat cu banii şi ce s-a întâmplat cu toate contractele. A fost evident o încercare a oamenilor de afaceri din PDL - Videanu e doar hoţul hoţilor, este cel mai cunoscut dintre ei, dar mai sunt şi alţii - de a pregăti alianţa cu domnul Diaconescu şi împreună de a încerca să încurce lucrurile la Oltchim. Cred că mai mult s-au încurcat pe ei, de data asta", a spus Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Dan Diaconescu Oltchim
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close