x close

Premierul Ponta a fost amenințat de Videanu. Vezi de ce

de L.D.    |    25 Sep 2012   •   23:30
Premierul Ponta a fost amenințat de Videanu. Vezi de ce 525 Foto: Agerpres

 Liderul PDL Adriean Videanu i-a cerut premierului Victor Ponta să prezinte, în 48 de ore, explicaţii în legătură cu modul în care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea Oltchim, el spunând că, în caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativă de subminare a economiei naţionale.

El i-a cerut lui Victor Ponta să prezinte public argumentele care au schimbat, prin memorandum, condiţiile de privatizare aprobate de FMI în cazul Oltchim şi a menţionat că dacă premierul nu va face acest lucru atunci va sesiza, în 48 de ore, Parachetul General pentru tentativă de subminare a economiei naţionale.

El l-a criticat pe Ponta pentru că dă vina pe ministrul Chiţoiu şi a arătat că memorandumul a fost aprobat de premier şi are efecte juridice. Potrivit lui Videanu, Ponta este singurul vinovat pentru eşecul privatizării Oltchim.

Dan Diaconescu a fost declarat vineri câştigător al acţiunilor statului la Oltchim, suma oferită de el pentru acţiunile statului la Oltchim fiind cea mai mare, respectiv 203 milioane de lei.

Contractul pentru transferul acţiunilor nu a fost încă semnat.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati