Antena 3 CNN Actualitate Premierul României, noi dezvăluiri cu privire la cazul Sorinei: „Cei care au greșit vor fi pedepsiți”

Premierul României, noi dezvăluiri cu privire la cazul Sorinei: „Cei care au greșit vor fi pedepsiți”

Premierul României, noi dezvăluiri cu privire la cazul Sorinei: „Cei care au greșit vor fi pedepsiți”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
30 Iun 2019   •   22:28

Premierul Viorica Dăncilă a făcut noi dezvăluiri cu privire la povestea care a îngrozit România, cazul fetiței scoase cu forța de autorități din casa în care a crescut și dată părinților adoptivi. Dăncilă a dat asigurări că cei care au greșit vor fi pedepsiți. 

„E un caz care a creat multă emoție, înseamnă că oamenii dau dovadă de solidaritate și că le pasă de ce se întâmplă în jurul lor. Vor plăti cei care au greșit, dar e important ce se întâmplă cu Sorina. Ea a crescut alături de niște oameni timp de opt ani. Poate că noua familie nu a rău intenționată, dar nu poți după opt ani să fii luat să crești în altă parte”. 

Citiți și Dăncilă: „Legea Pensiilor e foarte așteptată, s-a lucrat foarte mult și așteptăm ca președintele Iohannis să accepte această lege”

„Dincolo de pedepsele pe care le vrem pentru cei care au greșit, acest lucru se poate repeta. Noi trebuie să ne gândim cum reglăm aceste lucruri din punct de vedere administrativ. M-au revoltat foarte mult acele imagini.. am văzut că o femeie poate să se comporte așa.. pentru mine nu e de acceptat. Și nici măcar nu a realizat că a făcut ceva rău. E șocant pentru toți cei care au urmărit acest caz”.  

„Mâine am raportul complet de la Ministerul Muncii. Să spunem că cineva a greșit, dar ce vom face cu Sorina, cu ce simte Sorina, dacă vrea sau nu să plece cu părinții adoptivi. Ce s-a întâmplat acum va rămâne în sufletul Sorinei o viață”, a spus premierul la Antena 3. 

Citiți și Viorica Dăncilă, deranjată de acuzațiile lui Liviu Pleșoianu privind influența serviciilor secrete asupra ei: „E normal ca un premier să fie informat”

Citiți și Premierul Viorica Dăncilă, la „Sinteza Zilei”: „Trebuie să analizăm unde am greșit și să schimbăm modul de abordare”

×
Subiecte în articol: premierul Romaniei dezvaluiri
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close