Antena 3 CNN Actualitate Cât a ajuns să coste un simplu burger pe insula Thassos din Grecia: "Asta înseamnă să fii mafiot! Neam descurcăreț, grecii”

Cât a ajuns să coste un simplu burger pe insula Thassos din Grecia: "Asta înseamnă să fii mafiot! Neam descurcăreț, grecii”

Turiștii români sunt uluiți de unele prețuri pe care le practică restaurantele din destinațiile de vacanță populare din Grecia.

Cât a ajuns să coste un simplu burger pe insula Thassos din Grecia: "Asta înseamnă să fii mafiot! Neam descurcăreț, grecii”
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    02 Aug 2022   •   21:16

De exemplu, prețul unui simplu cheeseburger servit de o tavernă din insula Thassos a atras atenția foarte multor internauți de pe un grup de discuții cunoscut. Oamenilor nu le-a venit să creadă de câți euro au avut nevoie pentru a achita nota.

Un român a postat câteva imagini cu un cheeseburger pe care l-a comandat la Golden Beach, unul dintre cele mai apreciate locuri din Thassos. Turistul se aștepta ca prețurile pe celebra insulă să fie ceva mai mari, însă a rămas șocat când ospătarul i-a adus nota pentru mâncarea comandată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un simplu cheeseburger, fără cartofi prăjiți, salată sau o băutură lângă, a ajuns să coste 5 euro. Dar pentru ca festinul să fie deplin, turistul român a mai cerut cartofi pentru 2 eurosuplimentari, un gyros cu salată și ceapă caramelizată în valoare de 9 euro și o limonadă „home made” care a încărcat nota finală cu încă 5,5 euro. În total, turistul român a ajuns să plătească 21,5 euro pe un meniu pentru o singură persoană, adică în jur de 105 lei.

Ceilalți utilizatori ai grupului de turism nu au fost prea încântați de "afacerea" făcută de român. Cei mai mulți au apreciat că o asemenea masă este cam scumpă. Mai ales că este vorba de un singur meniu. Lucrurile se schimă în momentul în care mergi la o astfel de masă alături de copii sau alți membrii ai familiei. Alți internauți consideră că, în condițiile date, prețurile grecilor sunt destul de bune.

„Cheeseburger? Ăsta poate e ceva bun, dar sigur nu e cheeseburger. În rest, se reglează din pâine și cartofi”, „Să dai 21.5€ pe o chifla cu câțiva cartofi prăjiți și un pahar de apa cu lămâie… Asta înseamnă să ‘fi’ mafiot! Neam descurcăreț grecii”, „Nu e chiar așa, nu te obliga nimeni”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatorii grupului de Facebook.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close