Antena 3 CNN Actualitate Primarul suspendat din Mioveni a fost eliberat. Ion Georgescu ajunge în arest la domiciliu

Primarul suspendat din Mioveni a fost eliberat. Ion Georgescu ajunge în arest la domiciliu

Un nou verdict în cazul primarului suspendat al orașului Mioveni, Ion Georgescu.

de Mariana Zaharia    |    28 Dec 2023   •   14:14

Ion Georgescu va fi plasat în arest la domiciliu, potrivit hotărârii magistraților Curții de Apel Pitești.

Joi, 28 decembrie, Curtea de Apel Pitești a admis contestația formulată de primarul din Mioveni, Ion Georgescu, împotriva deciziei anterioare de arestare preventivă luată în data de 21 decembrie de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Argeș, secția Penală.

În urma acestei decizii, instanța a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28 decembrie 2023 și până la 26 ianuarie 2024.

Arestul la domiciliu va permite eliberarea primarului din Penitenciarul Colibași, cu condiția să nu părăsească imobilul de domiciliu din orașul Mioveni fără permisiunea autorităților care au dispus această măsură sau fără aprobarea instanței care se ocupă de cauză.

Pe durata arestului la domiciliu, primarul Ion Georgescu este obligat să respecte anumite restricții, printre care se numără interdicția de a comunica cu mai mulți martori importanți în cazul său. Printre acești martori se află Nicolae Valerică (șeful Poliției Locale Pitești, denunțător în acest caz), Stoian Mircea (fost manager al spitalului din Mioveni), Potecă Teodor Dan, Iacobescu Alexandru Emil (director medical al spitalului), și Nicolae Sânziana (medic, fiica denunțătorului).

×
Subiecte în articol: Ion Georgescu arest la domiciliu
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close