Antena 3 CNN Actualitate Primarul Poteraş - un anonim pentru electorat

Primarul Poteraş - un anonim pentru electorat

Primarul Poteraş - un anonim pentru electorat
30 Ian 2007   •   20:12

Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, nu este prea cunoscut de locuitorii din propriul sector. Primarul a constatat acest lucru pe propria-i piele. Primarul Poteraş a plecat dis de dimineaţă pe teren. Scopul: să ridice maşinile abandonate de ani de zile prin sector. Astfel, primarul vrea să elibereze locurile de parcare şi aşa puţine. Edilul şi-a luat în serios sarcina şi a ţinut din scurt echipele de muncitori. Şi cum un bun primar vorbeşte cu cetăţenii, şi edilul sectorului 6 a vrut să facă la fel. Supriză însă! Nu toţi ştiau cine este!

?Il cunoaşteţi pe domnul de aici? -Nu! E primarul nostru?? Aceasta a fost reacţia unuia dintre locuitorii sectorului 6. Însă, primarul nu-şi face probleme. ?Am spus-o şi o mai spun, nu ai cum să te întâlneşti cu toţi într-un timp aşa de scurt?, a declarat Cristian Poteraş.

În rest totul a mers bine. Maşinile au fost ridicate, s-au creat alte şase locuri de parcare, iar oamenii s-au întors la Primărie. Însă, acţiunea va continua... cu sau fără primar pe teren.

Observator

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close