Antena 3 CNN Actualitate PRIMELE IMAGINI cu imobilul în care a locuieşte Puiu Popoviciu la LONDRA - Este intr-o zona exclusivista

PRIMELE IMAGINI cu imobilul în care a locuieşte Puiu Popoviciu la LONDRA - Este intr-o zona exclusivista

PRIMELE IMAGINI cu imobilul în care a locuieşte Puiu Popoviciu la LONDRA - Este intr-o zona exclusivista
de M.Z.    |    15 Aug 2017   •   14:19

Primele imagini exclusive cu imobilul în care locuieşte Puiu Popoviciu au fost prezentate marți, la Antena 3. 

Clădirea se află la doar 100 de metri de ambasada SUA din Londra, într-o zonă exclusivistă, potrivit colegei noastre Sabina Iosub, care se află la fața locului.

Puiu Popoviciu a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 200.000 de lire sterline. 

Luni, afaceristul Puiu Popoviciu s-a prezentat la un sediu de poliție din Londra alături de avocat și s-a predat. Conform procedurii, poliția a sesizat instanța competentă, adică Westminster Magistrates Court pentru reținerea și confirmarea mandatului european de arestare, în baza căruia a fost dat în urmărire internațională. 

Instanța a confirmat mandatul european, dar nu l-a reținut. Omul de afaceri este supravegheat cu brățară electronică. A plătit o cauțiune de 200.000 de lire sterline, pentru a fi eliberat. Milionarul a fost pus sub control judiciar până pe 15 septembrie. 

Pe 3 august, Puiu Popoviciu a fost dat în urmărire internațională, după ce a fost condamnat la șapte ani de închisoare cu executare.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la șapte ani închisoare în dosarul "Băneasa".

×
Subiecte în articol: Puiu Popoviciu imobil Londra
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close