Antena 3 CNN Actualitate Profesor de liceu, reținut de polițiști după ce ar fi primit o mită de 3.000 de euro. Vezi pentru ce erau banii

Profesor de liceu, reținut de polițiști după ce ar fi primit o mită de 3.000 de euro. Vezi pentru ce erau banii

Profesor de liceu, reținut de polițiști după ce ar fi primit o mită de 3.000 de euro. Vezi pentru ce erau banii
Sursa foto: Foto: toatapolitica.webs.com
23 Feb 2012   •   11:07
Un profesor de la un liceu din Dâmboviţa a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de influență și este suspectat că ar fi luat mită, informează Mediafax. Potrivit Direcției Generale Anticorupție (DGA), dascălul ar fi primit 3.000 de euro de la o persoană căreia i-a promis că va interveni la Inspectoratul Şcolar pentru a-i angaja sora ca profesor.
 
Potrivit unui comunicat transmis, joi, de DGA, în 25 august 2011 la Biroul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa a fost înregistrat denunţul unui cetăţean cu privire la faptul că în mai 2011 un profesor de liceu i-a solicitat 7.000 de euro, din care a primit 3.000 de euro, cu promisiunea că va interveni pe lângă factori decizionali din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa pentru a facilita angajarea, ca profesor, a surorii denunţătorului.
 
Profesorul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de trafic de influenţă, urmând ca joi să fie prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.
 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close