Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre arestarea "copy-paste" a lui Alexandrescu: Acest plagiat ordinar aruncă România în afara democraţiei

Radu Tudor, despre arestarea "copy-paste" a lui Alexandrescu: Acest plagiat ordinar aruncă România în afara democraţiei

de S.T.    |    03 Iun 2013   •   22:09

Motivarea arestării preventive a directorului Antena 1 Sorin Alexandrescu pare trasă la indigo după cea a lui Dan Diaconescu.

Arestările au fost dispuse de instanţa condusă de judecătoarea Elena Zamfir care a motivat practic cu aceleaşi cuvinte.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat în baza unor presupuneri. În motivarea deciziei se arată că este suficient să existe indicii pentru o presupusă faptă, şi nu dovezi clare.

Şeful Antena Group, arestat cu "copy-paste". Cum motivează judecătorii o arestare trasă la indigo din alte dosare

Jurnalistul Radu Tudor, realizator al emisiunii "Punctul de Întâlnire", a comentat, luni seară, la "Sinteza Zilei", acest plagiat.

În opinia jurnalistului, "acest plagiat ordinar, în actul de justiţie, aruncă România complet în afara democraţiei".

"Acest plagiat aduce nulitatea actului judecat, demonstrează oricărui om că acest caz este o făcătură, că arestarea pentru 29 de zile a lui Sorin Alexandrescu este pe baza unui act copiat de la alt condamnat, lucru absolut imposibil în justiţie. Nu sunt niciodată doi acuzaţi la fel şi două speţe la fel", a spus Radu Tudor.

El a sugerat apărării lui Sorin Alexandrescu să sesizeze secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii pentru această chestiune gravă.

"Dacă se face această sesizare, sper că la judecarea recursului, pe baza acestui abuz foarte grav, Sorin Alexandrescu să fie pus în libertate", a adăugat jurnalistul.

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close