Antena 3 CNN Actualitate Răpire ca în filme la Constanța. Un milionar în criptomonede a fost luat pe sus și sechestrat pentru o datorie uriașă

Răpire ca în filme la Constanța. Un milionar în criptomonede a fost luat pe sus și sechestrat pentru o datorie uriașă

Un milionar în criptomonede din Constanța a fost răpit, la comandă, din cartierul de lux din Mamaia, din cauza unei datorii.

Răpire ca în filme la Constanța. Un milionar în criptomonede a fost luat pe sus și sechestrat pentru o datorie uriașă
Sursa foto: Mediafax Foto / Justinel Stavaru
de Cătălina Buzoianu    |    18 Mai 2023   •   10:34

O răpire ca în filme a avut loc în județul Constanța.

Un londonez a pus la cale o lovitură de trei milioane de euro, răpirea unu milionar dintr-un cartier exclusivist din Mamaia.

Potrivit procurorilor, cel care a pus în aplicare planul acesta comandat din străinătate, este un traficant de droguri din Constanța.

Acesta a apelat la trei nigerieni care l-au sechestrat și înjunghiat pe milionar pentru a le da codurile la conturile cripto.

Citește și: Mărturia tatălui, care şi-a sechestrat fetiţa 28 de ore, în faţa instanţei de judecată

Bărbatul a fost luat pe sus, dus în tabăra de la Năvodari și torturat de către răpitori pentru a da codurile în cripto, în contul unei datorii pe care victima o avea la un cetățean londonez.

Timp de șase ore victima a fost agresată, dar nu a dat codurile cerute.

Milionarul a scăpat de tortură mulțumită vecinilor. Aceștia au sunat la 112 în momentul în care au văzut răpirea.

La un moment dat, între agresor și victimă a existat o negociere, iar în cele din urmă, victima a ajuns la poliție unde a povestit ce s-a întâmplat, iar agresorii au fost reținuți.

Traficantul de droguri care a coordonat acțiunea a fost deja condamnat, în primă instanță la șapte ani și patru luni, însă a făcut recurs, iar cea care va avea ultimul cuvânt va fi Curtea de Apel Constanța.


 

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close