Antena 3 CNN Actualitate Reacția Elenei Udrea, după ce a fost fotografiată în Costa Rica alături de Alina Bica

Reacția Elenei Udrea, după ce a fost fotografiată în Costa Rica alături de Alina Bica

Reacția Elenei Udrea, după ce a fost fotografiată în Costa Rica alături de Alina Bica
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Mar 2018   •   10:14

Imagini incendiare cu Elena Udrea şi Alina Bica. Fotografii cu cele două, foste vârfuri de influenţă în politica şi justiţia din România, au fost publicate pe Facebook. Dispărute din ţară de săptămâni întregi ele au fost surprinse la o terasă din Costa Rica.

Îmbrăcate sumar şi bronzate, Udrea şi Bica par complet relaxate şi lipsite de teama dosarelor de corupţie pentru care sunt judecate în ţară. Cel care le-a surprins şi fotografiat susţine că cele două prietene se află pe plaja Jaco din Costa Rica.

„In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului. Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Costa Rica Alina Bica
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close