Antena 3 CNN Actualitate Religie BOR, după ce ÎPS Teodosie a spus că Putin "nu e atât de negru": "Recidivând, unii se compromit spectaculos și ireversibil"

BOR, după ce ÎPS Teodosie a spus că Putin "nu e atât de negru": "Recidivând, unii se compromit spectaculos și ireversibil"

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei, i-a răspuns Arhiepicopului Tomisului, ÎPS Teodosie, după ce acesta a spus că președintele Putin nu este "atât de negru pe cum îl prezintă toată lumea".

BOR, după ce ÎPS Teodosie a spus că Putin "nu e atât de negru": "Recidivând, unii se compromit spectaculos și ireversibil"
Sursa foto: CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO
de Georgiana Adam    |    21 Apr 2022   •   13:52

Replica lui Bănescu de pe contul de Instagram vine după ce Teodosie a precizat miercuri că Vladimir Putin a adus multe jertfe şi este un ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim: "Ce a adus, a rămas. A luat ctitoriile, le-a mitraliat? Nu a făcut nimic cu ele. Sunt aceleaşi. Nu trebuie să am eu o părere”.

"Perseverarea tomitană în opțiunea oarbă moral, favorabilă barbariei travestite în ctitor creștin, dar și întrebarea zguduitor de cinică, „Ce, a mitraliat ctitoriile?”, sunt aproape amuțitoare.

Ca și cum zidurile unor construcții, fie ele și biserici, nu viețile unor oameni nevinovați ar conta cu adevărat !

Fiecare dintre noi se onorează sau se compromite moral în cel mai relevant mod cu putință prin poziționarea față de răul hidos, față de crima odioasă, față de nedreptatea strigătoare la cer și mai ales față de Adevăr.

Recidivând, unii se compromit spectaculos și ireversibil", a scris Vasile Bănescu, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Vasile Bănescu (@vasile.banescu)

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close