x close

Reacția Episcopiei Sălajului în cazul preotului care a înjunghiat un bătrân pe stradă

de A.M.P    |    10 Aug 2017   •   18:12
Reacția Episcopiei Sălajului în cazul preotului care a înjunghiat un bătrân pe stradă 482 Foto: wikipedia.org

Un preot din judeţul Sălaj, care era retras de aproape doi ani din activitate din cauza unor probleme de sănătate, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor după ce a înjunghiat în gât şi în braţ un bătrân în vârstă de 75 de ani în urma unei altercaţii.

Episcopia Ortodoxă a Sălajului a deschis o anchetă internă şi cercetează fapta preotului deoarece acesta este încă membru al clerului, deşi se retrăsese din activitate în anul 2015 din cauza unor probleme de sănătate, scrie news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Episcopiei, bărbatul a fost preot între anii 1995 - 2015 în parohia Aleuş, dar în 2015 a cerut retragerea din preoţie din cauza unor probleme de sănătate, însă, deşi a renunţat la parohie, este considerat membru al clerului. În urma scandalului în care este implicat, preotul a fost oprit de la slujire ca primă măsură de sancţiune şi apoi, în funcţie de concluziile anchetei interne, riscă să fie caterisit ca sancţiune maximă aplicată în Biserica Ortodoxă Română.

Citeşte mai multe despre:

Salaj tentativa de omor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati