Antena 3 CNN Actualitate Religie Un director de spital din Câmpina a vrut să-și cumpere Iphone din donațiile pentru tratamente și plata facturilor

Un director de spital din Câmpina a vrut să-și cumpere Iphone din donațiile pentru tratamente și plata facturilor

Spitalul Municipal din Câmpina a comandat noul iPhone în valoare de peste 5 mii de lei, din, atenţie, donaţiile pentru tratamente şi plata facturilor. E drept, între timp, achiziția a fost anulată, după ce s-a vorbit în presă despre ea.

de Mia Lungu    |    17 Oct 2022   •   12:27

Conducerea Spitalului Municipal din Câmpina a făcut un pas înapoi după ce presa a scris că a achiziționat ultimul model de iPhone 14, lansat în urmă cu doar o lună, care costa peste 5.000 de lei, conform informațiilor de pe site-ul de achiziții publice SICAP.ai.

Banii proveneau din donații de la oamenil pentru tratamentul pacienților și plata facturilor.

În această dimineață, managerul s-a răzgândit și a anulat achiziția. El a declarat pentru Digi24 că a decis să anuleze achiziția telefonului care costă peste 1.000 de euro. 

Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, a declarat la Digi24 că achiziția e "imorală și arată lipsa de respect și de viziune managerială, dar și egoism" din partea managerului.

Potrivit lui Barbu, spitalul are foarte multe lipsuri, iar cu banii respectivi se puteau cumpăra 2 – 3 telefoane pentru medicii de gardă sau cei care comunică pentru telemedicină sau transferul pacienților.

×
Subiecte în articol: iphone director spital Campina donatii
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close