Antena 3 CNN Actualitate Religie ÎPS Teodosie, despre educația sexuală: Nu poți să-i dai copilului cuțitul să se joace, se va răni

ÎPS Teodosie, despre educația sexuală: Nu poți să-i dai copilului cuțitul să se joace, se va răni

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a vorbit despre posibilitatea introducerii educației sexuale în școli și a spus că nu se poate da copilului un cuțit să se joace deoarece se poate răni.

ÎPS Teodosie, despre educația sexuală: Nu poți să-i dai copilului cuțitul să se joace, se va răni
de Claudia Popovici    |    29 Iun 2021   •   20:12

IPS Teodosie susține că a oferi copiilor drepturi de adulți reprezintă o anomalie. „Educația sexuală: nu poți să-i dai copilului cuțitul să se joace, se va răni. Minorii au drepturi de majori, este o anomalie”, a spus IPS Teodosie, potrivit paginii de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului.

Reprezentantul bisericii mai susține că specialiștii trebuie să se implice pentru a evita intrarea în degringoladă a societății.

„Educatorii, psihologii, oamenii de bună credință trebuie să își spună cuvântul. Societatea are nevoie de înțelepți, fără ei intră în degringoladă”, mai scrie pe rețeaua de socializare. Potrivit unui proiect aflat în Parlament, elevii vor urma cursurile „educație sanitară”, cu acordul părinților.

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie
Parteneri
Lista centrelor unde se strâng ajutoare pentru Turcia
x close