Antena 3 CNN Actualitate Religie ÎPS Teodosie a sfințit sediul AUR și l-a binecuvântat pe George Simion, la Constanţa

ÎPS Teodosie a sfințit sediul AUR și l-a binecuvântat pe George Simion, la Constanţa

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a participat duminică, împreună cu un sobor de preoţi, la o slujbă de sfințire a noului sediu AUR din Constanța. 

ÎPS Teodosie a sfințit sediul AUR și l-a binecuvântat pe George Simion, la Constanţa
Sursa foto: colaj Facebook Constanta Info
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2022   •   11:32

La slujba de sfinţire a noului sediu al partidului au fost prezenți mai mulți parlamentari AUR, printre care copreședintele formațiunii, George Simion.

ÎPS Teodosie i-a miruit pe cei prezenţi acolo, inclusiv pe George Simion şi a urat viaţă lungă partidului.

"Să vă ţineţi promisiunile făcute înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor, pentru că adevărul va birui", a spus ÎPS Teodosie celor prezenţi acolo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"AUR dovedește unitate!

Duminică, la Constanța, în prezența parlamentarilor AUR, a co-președintelui partidului George Simion, a coordonatorului județean Ionuț Carp, dar și a unor invitați străini, am inaugurat noul sediu AUR.

Echipa AUR Constanța l-a avut ca invitat special pe ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care, cu un sobor de preoți a sfințit sediul și a urat partidului viață lungă alături de românii pe care îi reprezintă.

Deși în ultima săptămână au circulat tot felul de știri false, iată că AUR dovedește contrariul dușmanilor și strânge și mai mult rândurile", este mesajul transmis pe Facebook de Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR.


 

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie sfintire partid Constanța
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close