Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Cele mai frumoase urări de Sfinții Constantin și Elena

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Cele mai frumoase urări de Sfinții Constantin și Elena

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA. Cele mai frumoase urări de Sfinții Constantin și Elena
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mai 2017   •   08:56

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Biserica Ortodoxă îi sărbătoreşte pe Sfântul Împărat Constantin cel Mare şi pe mama sa, Elena, al căror hram este purtat de numeroase biserici din ţară. Această sărbătoare se celebrează în fiecare an, pe data de 21 mai. Mai jos, mesaje, urări şi felicitări de Sf. Constantin şi Elena. Îți oferim cele mai frumoase urări pentru această zi specială.

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta! Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi! La mulți ani Elena! La mulți ani Constantin!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: În această zi specială îți doresc să găsești dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta! La mulți ani Elena! La mulți ani Constantin!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani Elena! La mulți ani Constantin!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: De ziua ta îți doresc să fii inconjurat/ă de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tau. La mulți ani Elena! La mulți ani Constantin!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Îți doresc ca viața ta să-ți fie la fel de frumoasă precum sentimentul de iubire, gingașă ca zambetul tău și liniștită ca marea când nu adie vântul! La mulți ani Elena! La mulți ani Constantin!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA: Sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la înfinit, împliniri frumoase. Să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, să obții ceea ce îți dorești cu adevarat căci doar aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire! La mulți ani Elena! La mulți ani Constantin!

×
Subiecte în articol: mesaje urari sarbatoare
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close