Antena 3 Actualitate Religie Mesajul dur al călugăriţei de la mormântul lui Arsenie Boca: „Nu mai aruncaţi bani şi nu vă închinaţi la rădăcina unui copac”

Mesajul dur al călugăriţei de la mormântul lui Arsenie Boca: „Nu mai aruncaţi bani şi nu vă închinaţi la rădăcina unui copac”

20 Noi 2016   •   19:17
Mesajul dur al călugăriţei de la mormântul lui Arsenie Boca: „Nu mai aruncaţi bani şi nu vă închinaţi la rădăcina unui copac”
Sursa foto: Foto: CrestinOrtodox.ro

Mormântul lui Arsenie Boca este loc de pelerinaj pentru credincioşi. Motiv pentru care mii de oameni vin să se închine la locul unde a fost îngropat sfântul Ardealului.

Cu acest prilej, credincioşii pun bani la rădăcina unui copac aflat lângă mormânt. Aşa s-a întâmplat şi duminică, scrie Adevărul.

Doar că acum călugăriţa care are grijă de mormântul lui Arsenie Boca a izbucnit: „Să nu vă închinaţi la copac şi să nu lăsaţi bani la rădăcina lui. Pentru cei care vor să pună bani este cutia milei, nu copacii. Iar acesta nu este loc de închinăciune. Sunt biserici unde vă puteţi ruga şi este crucea sfinţită de episcop, de la mormântului unui om între oameni”.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close