x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Mesajul preotului Constantin Necula pentru politicieni

de 04 Dec 2017   •   21:50
Mesajul preotului Constantin Necula pentru politicieni 16

"Cred că anul viitor este un an în care va trebui să postim. Să postim de răutate şi de prostie, de mediocritate. Să încercăm să facem lucrurile aşa cum se fac, adică rugându-ne mai mult şi vorbind mai puţin. Cred că e timpul (...) să învăţăm, dacă se poate, să ne respectăm profesiunile: să nu mai punem ingineri la Învăţământ şi învăţător la construcţia de autostrăzi, că a ieşit prost. A fost prima boală din România - să punem neprofesionişti în funcţii de făcători de minuni - şi nu au ieşit minunile", a afirmat Constantin Necula.

Preotul sibian consideră că acest sfârşit de an este unul "greu, este un sfârşit dens, întunecat, suntem încruntaţi toţi pe stradă şi se schimbă lucrurile într-un ritm în care nu poate să îţi aducă o bucurie, pentru că se dovedeşte insecuritatea politicii sociale pe termen lung".

Preotul Constantin Necula a participat la vernisajul expoziţiei "1918 la Sibiu. Memoria patrimoniului cultural sibian", unde a susţinut conferinţa "2018 - anul unei generaţii memorabile"

sati