Antena 3 Actualitate Religie Papa Francisc îşi va juca propriul rol în filmul "Beyond the Sun"

Papa Francisc îşi va juca propriul rol în filmul "Beyond the Sun"

02 Feb 2016   •   16:06
Papa Francisc îşi va juca propriul rol în filmul "Beyond the Sun"
Sursa foto: Foto: Agerpres

Papa Francisc este pe cale să devină primul papă care va juca într-un film de lungmetraj, interpretându-şi propriul rol în proiectul cinematografic "Beyond the Sun". În pofida numelui (Dincolo de Soare), aceasta nu este o epopee SF, ci un film religios bazat pe evanghelii, scrie theverge.com, citând revista Variety.
   
Potrivit Variety, filmul va fi o 'experienţă de familie', papa Francisc cerând cineaştilor să creeze un film care să transmită copiilor mesajului lui Isus.

"Suntem entuziasmaţi şi ne exprimăm recunoştinţa faţă de Sanctitatea Sa, faptul că papa Francisc participă la acest film este dincolo de cuvinte. Nu este doar un film pentru noi, este un mesaj şi cine ar fi putut mai bine să fie alături de noi pentru a transmite un mesaj social şi spiritual decât Papa", a declarat Andrea Iervolino, cofondator al casei de producţie Ambi Pictures, care va realiza filmul.

Graciela Rodriguez a scris scenariul filmului şi va fi coproducătoare alături de Gabriel Leybu, filmările urmând să înceapă în Italia, cât de curând. Filmul va fi distribuit la nivel internaţional de divizia de vânzări din Los Angeles a casei Ambi Pictures. Monseniorul Eduardo Garcia va fi consilierul papei Francisc pe platourile de filmare. Toţi banii care vor fi strânşi din acest film vor fi donaţi unor organizaţii de caritate pentru copii din Argentina, ţara natală a Suveranului Pontif.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close