Antena 3 CNN Actualitate Religie Patriarhul Daniel, după tragedia de la Constanța: "Adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe familiilor"

Patriarhul Daniel, după tragedia de la Constanța: "Adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe familiilor"

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de compasiune pentru bolnavii care au murit ieri în incendiul de la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa.

Patriarhul Daniel, după tragedia de la Constanța: "Adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe familiilor"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Oct 2021   •   09:56

"Am aflat cu multă durere despre noua tragedie survenită într-unul dintre spitalele din România, tragedie provocată de incendiul din secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța în cursul zilei de vineri, 1 octombrie 2021, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 7 pacienți", își începe Patriarhul Daniel mesajul de condoleanțe transmis rudelor celor şapte pacienți care au murit arși în incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

"În aceste momente de adâncă suferință și tulburare, ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească sufletele celor decedaţi în lumina, pacea şi iubirea lui Hristos cel răstignit şi înviat.

De asemenea, adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe familiilor, rudelor și prietenilor celor ce au murit, precum şi întregului personal medical care, în această perioadă, se luptă cu pandemia în condiţii deosebit de grele", mai transmite Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Primele imagini din interiorul spitalului de la Constanţa, unde şapte oameni au murit în urma incendiului

Au apărut primele imagini din interiorul spitalului de la Constanţa, care a ars azi, iar şapte oameni au murit în urma deflagraţiei.

Şapte oameni au murit vineri în incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

Flăcările au izbucnit în secția ATI și ulterior tot spitalul a fost evacuat.

Bolnavi cu tuburi de oxigen scoşi în stradă şi oameni resuscitaţi în curte, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa

Mai mulţi pacienţi au fost scoşi cu tuburile de oxigen pe faţă în stradă, pentru a scăpa din incendiul care a cuprins, vineri, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa.

Un bolnav chiar a fost resuscitat în curtea spitalului, iar alţii au fost transferaţi în maşinile pompierilor sau transferaţi la alte spitale.

Potrivit surselor, şapte persoane au murit, s-a activat planul roşu de intervenţie.

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa. Nouă oameni au murit

A fost incendiu, vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa, iar pompierii au intervenit de urgenţă.

A fost activat Planul Roşu de intervenţie, dar și Planul Alb de intervenţie specific unităţilor sanitare.

Focul a avut loc la secția de Terapie Intensivă, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

×
Subiecte în articol: Daniel incendiu Constanta spital
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close