Antena 3 CNN Actualitate Religie Cea mai puternică rugăciune a părinților pentru copii. Este grabnic ajutătoare dacă este rostită dimineața și seara

Cea mai puternică rugăciune a părinților pentru copii. Este grabnic ajutătoare dacă este rostită dimineața și seara

În fața lui Dumnezeu, rugăciunea părinților pentru copii este foarte puternică, pentru că este rostită cu mare dragoste.

Cea mai puternică rugăciune a părinților pentru copii. Este grabnic ajutătoare dacă este rostită dimineața și seara
Sursa foto: Freepik
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   08:00

Potrivit preoților, puterea rugăciunii unui părinte este foarte mare, având un efect imediat.

Dragostea părinților pentru copii nu mai poate fi întâlnită nicăieri, motiv pentru care se spune că această rugăciune nu rămâne neauzită în fața lui Dumnezeu. 

Pentru părinți, copiii sunt tot ce au mai de preț, iar rugăciunea rostită pentru aceștia reprezintă o formă de protecție împotriva a tot ce este rău.

Părinţii trebuie să se roage neîncetat pentru copii, pentru ca Bunul Dumnezeu să-i aibă în paza Sa.

De exemplu, atunci când copilul se confruntă cu o problemă de sănătate sau are nevoie de putere pentru a depăși un moment din viața sa, rugăciunea părinților este grabnic ajutătoare, mai ales dacă este rostită în fiecare dimineață și seară.

Rugăciunea părinților pentru copii

"Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu înțelepciunea Ta ai zidit pe om din țărână și ai suflat în fața lui su­flare de viață și, binecuvântându-l, ai zis: creș­teți și vă înmulțiți și um­pleți pământul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Născut Fiul Tău, ai bine­cuvântat nunta și deci nașterea de fii, cu multă umilință rog marea Ta bunătate, ca neîncetat să reverși harul Tău și să Te milostivești asupra co­piilor mei, pe care ai bine­voit să mi-i dăruiești.

Umple-i de înțelepciune și pricepere. Apără-i de toate cursele vrăj­mașilor văzuți și nevăzuți. Po­run­cește îngerilor Tăi ca totdeauna să le fie călăuze și povățuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea să Te poată lăuda și preamări în veci. Amin!"

×
Subiecte în articol: rugaciune parinti copii
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close