Antena 3 CNN Actualitate Religie Scrisoarea Papei Francisc pentru o fetiță bolnavă de cancer. Lumea a început să plângă în biserică

Scrisoarea Papei Francisc pentru o fetiță bolnavă de cancer. Lumea a început să plângă în biserică

Scrisoarea Papei Francisc pentru o fetiță bolnavă de cancer. Lumea a început să plângă în biserică
03 Dec 2016   •   23:20

E 23 noiembrie 2016, iar în mica comună Massafra din Italia e doliu. Paolina, o fetiță de zece ani a murit răpusă de cancer. La funeralii asistă întreaga localitate. Părintele Michele dă glas unei scrisori trimise Paolinei de Papa Francisc. Mama fetiței îi scrisese cu ceva timp în urmă Sfântului Părinte cerându-i să-i binecuvânteze fiica și să se roage pentru ea.

Papa i-a trimis o invitație la audiența generală de pe 26 octombrie, dar prea bolnavă, Paolina nu a putut ajunge la eveniment. Era prea bolnavă.

Scrisoarea Papei Francisc:

"Dragă Paolina,

Fotografiile tale sunt pe biroul meu, pentru că în privirea ta cu adevărat specială văd lumina bunătății și inocenței. Îți mulțumesc pentru că mi le-ai trimis! Citește această scrisoare împreună cu mama ta, iar pupătura pe care ți-o vadă va fi pupătura Papei. Îmi unesc mâinele cu ale tale și cu ale celor ce se roagă pentru tine. Așa facem un lanț lung, care, sunt sigur, va ajunge până la cer. Dar amintește-ți că primul inel al acestui lanț ești chiar tu, pentru că îl ai pe Isus în inimă. Amintește-ți asta. Vorbește cu El, vorbește-i despre tine lui, dar vorbește-i și despre mama și tatăl tău care au nevoie mare de ajutor și de alinare în fața momentelor dificile pe care le înfruntă. Îndrăznește să-i sugerezi lui Isus ce să facă pentru ei. Amintește-ți, te rog, să-i spui și ce sa facă pentru mine, în timp ce eu îi voi aminti ce trebuie să facă pentru tine. Te îmbrățișez puternic-puternic și te binecuvântez cu toată inima, alături de părinții tăi și de cei dragi. Francesco".

sursa: Faro di Roma

 

×
Subiecte în articol: Papa Francisc scrisoare cancer
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close