Antena 3 CNN Actualitate Religie Aleşii nu ratează nicio sărbătoare. Şi-au dat liber pentru a merge şi ei la Iaşi, de Sfânta Parascheva

Aleşii nu ratează nicio sărbătoare. Şi-au dat liber pentru a merge şi ei la Iaşi, de Sfânta Parascheva

Aleşii nu ratează nicio sărbătoare. Şi-au dat liber pentru a merge şi ei la Iaşi, de Sfânta Parascheva
de S.T.    |    14 Oct 2015   •   17:37

Deşi toţi parlamentarii şi-au dat liber astăzi ca să meargă să se închine la moaştele Sfintei Parascheva, puţini aleşi au şi ajuns la Iaşi. Iar cei care au făcut-o, au avut parte şi acolo de un tratamentul preferenţial.

Politicienii şi vedetele nu au avut răbdare să stea, alături de ceilalţi credincioşi, la coada pentru a ajunge la moaşte, ci au mers direct la raclă, argumentând că treburile lor sunt atât de importnate, încât nu-şi permit să piardă timpul.

Gigi Becali a fost vedeta zilei. Chiar şi câteva feţe bisericeşti au ţinut morţiş să schimbe câteva vorbe sau să se fotografieze cu el.

Principesa Margareta a României şi soţul ei, Radu Duda, au atras şi ei toate privirile, în momentul când au ajuns la racla cu sfintele moaşte.

La finalul Liturghiei, şase veterani de război au primit din partea Înalt Preasfinţitului Teofan "Crucea Moldavă pentru mireni", cea mai înaltă distincţie acordată de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei. Cei şase bărbaţi, cu vârste între 93 şi 103 ani, au primit şi o distincţie specială pentru că au luptat în cel de-al Doilea Război Mondial.

×
Subiecte în articol: Sfânta Parascheva parlamentari Iași
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close