Antena 3 CNN Actualitate Religie Sfaturi pentru viața de cuplu, date de ÎPS Tedosie pe TikTok. Clipul a strâns peste 90.000 de vizualizări

Sfaturi pentru viața de cuplu, date de ÎPS Tedosie pe TikTok. Clipul a strâns peste 90.000 de vizualizări

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a vorbit pe TikTok despre căsnicie și taina cununiei, într-o postare care a devenit imediat virală.

de Mia Lungu    |    04 Noi 2022   •   09:09

"Când doi soți sunt uniți de Hristos Dumnezeu în taina cununiei. Ei nu mai sunt Eu și Tu, ci numai Noi.", spune ÎPS Teodosie

Mesajul a fost postat pe contul de TikTok al Arhiepiscopiei Tomisului iar clipul a adunat deja peste 25.000 de aprecieri și 90.000 de vizualizări, într-o singură zi.

ÎPS Teodosie se adresează în special tinerilor români, care au nevoie de îndrumare în viață, după cum spune chiar el.

ÎPS Teodosie are cont pe TikTok. A făcut deja mai multe postări

ÎPS Teodosie și-a făcut cont pe TikTok. Anunțul a fost făcut miercuri chiar de Arhiepiscopia Tomisului.

Bisericile din România vor să țină pasul cu rețelele de socializare, așa că ÎPS Teodosie și-a făcut cont pe TikTok, unde va posta învățături creștine.

”De astăzi ne găsim și pe tik-tok cu numele “ Arhiepiscopia Tomisului “ unde IPS Teodosie și alți preoti și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine. Doamne ajută!”, a anunțat Arhiepiscopia Tomisului într-o postare pe Facebook.

ÎPS Teodosie nu a pierdut timpul și a făcut deja opt postări pe noul său cont de TikTok.

Arhiepiscopul Tomisului are deja aproape 800 de urmăritori și a reușit să strângă mii de like-uri, în nici o zi de la crearea contului.

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie cuplu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close