Antena 3 CNN Actualitate Religie SFINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL. Cele mai reușite MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL

SFINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL. Cele mai reușite MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL

SFINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL. Cele mai reușite MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL
08 Noi 2018   •   11:00

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și al tuturor cereștilor puteri este sărbătoarea pe care Biserica Ortodoxă o dedică îngerilor. MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL Soborul Sfinților Îngeri se sărbătorește în cea de-a 8-a zi a lunii noiembrie pentru că este cea de-a noua lună după luna martie, când a fost creată lumea. La fel și cetele îngerești, pe care le-a numărat Sfântul Dionisie Areopagitul, ucenicul Sfântului Apostol Pavel, sunt tot în număr de nouă.

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL Momente speciale pentru cei dragi

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL  Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL  Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL  De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinte să devină realitate. La multi ani, Gabriel!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri.

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

MESAJE de SFIINȚII MIHAIL ȘI GAVRIL Mesaje de SFANTUL Mihail  Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

 

×
Subiecte în articol: sarbatoare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close