Antena 3 CNN Actualitate Relu Fenechiu: Desemnarea noului premier sfidează poporul român şi este o bătaie de joc

Relu Fenechiu: Desemnarea noului premier sfidează poporul român şi este o bătaie de joc

Relu Fenechiu: Desemnarea noului premier sfidează poporul român şi este o bătaie de joc
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Feb 2012   •   23:18

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu s-a declarat extrem de deranjat de decizia desemnării lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de premier, considerând că este una care 'sfidează' poporul român, informează Agerpres.
   
'Dacă vă amintiţi, Ceauşescu, în '89, s-a înconjurat de Securitate, iar românii strigau 'Jos securiştii'. Cred că acelaşi lucru se va întâmpla şi în zilele următoare. Este o bătaie de joc să pui un om, indiferent de calităţile sale, care conduce o structură de securitate din România să fie prim-ministru într-un moment în care oamenii îşi doresc democraţie, stabilitate şi bunăstare', a declarat deputatul Relu Fenechiu, liderul filialei ieşene a PNL.
   
De asemenea, a adăugat că se aştepta ca, în cursul discursul său, Mihai Răzvan Ungureanu să facă referire la alegeri libere şi democraţie, cerute în mod constant de protestatari în ultimele săptămâni.
   
'Nu a făcut nicio clipă referire la aceste două lucruri care sunt strigate în pieţele din România, ceea ce arată că nu are niciun interes de a se apleca spre dorinţele românilor. Agenda lui e cu totul alta: să-i ţină vii pe domnul Băsescu şi pe PDL, împreună cu cei care în această perioadă formează Guvernul', a încheiat Relu Fenechiu.


×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close